Endelig sammenlagtliste Romerikstripplen

Body: 

Det ble en strålende avslutning på Romerikstrippelen på alle mulige måter. Mange deltagere og strålende vær.

Åpne følgende lenke for sammenlagtresultater for romerikstrippelen: Resultater etter 3 løp 2015

Fra hjemmesiden til Rognstadkollen opp:

"Det ble godt og varmt og sol fra skyfri himmel, og en kjempeflott ramme omkring løpet. Elevene på folkehøgskolen stilte opp med salg av vafler og kaffe, og den rutinerte "speakeren" Rune Østby Hansen skapte god stemning og hadde god kontroll på resultater og løpere. Det var også et stort løft å få med Glenn Romedal & co på tidtaking. Det ble benyttet Emit-brikker, og resultatlistene hang klare når løperne kom ned.

 

-Vi fikk et stort løft på arrangementet i år, og det var veldig moro at det kom så mange deltakere. At vi fikk til å lage en motbakketrippel sammen med Åneskøl Opp og Mistbergløpet hjalp oss nok mye. Jeg skulle gjerne sett flere "huddølinger" på start, for de aller fleste kom utenbygds fra. Men alt i alt er vi kjempefornøyd med dagen, sier løpsansvarlig Frode Nilssen.

 

Det ble som vanlig mange veldig sterke tider, og en løper klarte å presse seg under 20 minutter, som femtemann i historien, på tiden 19:15. Det var Eirik Kulland Olsen fra Lillehammer IF. Meget imponerende. Men den som de fleste var aller mest imponert over var Malin Hoelsveen fra Raufoss IL Langrenn. 11-åringen ble raskeste "kvinne" uansett klasse, med tiden 24:44."